Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

PraktikMatch for bygningsområdet

Praktikmatch 2021

Tirsdag d. 21. september 2021 kl. 8-12 afholder vi Praktikmatch ved Institut for Byggeri og Bygningsdesign, Aarhus Universitet. Det er for de studerende som skal i praktik til foråret 2022.

Denne gang er vi atter tilbage ved et fysisk fremmøde på Navitas.

Formålet med Praktikmatchen er at etablere en førstegangskontakt mellem virksomheder og praktikanter, inden de studerende påbegynder at lave målrettede praktikansøgninger (og inden I virksomheder begynder at rekruttere praktikanter). 

I får som praktiksted dermed mulighed for at møde de kommende praktikanter ansigt til ansigt, og de studerende får mulighed for at høre nærmere om præcis jeres virksomhed.

Praktikmatchen foregår rent praktisk på den måde, at hver virksomhed får tildelt en lille stand og møder op med én eller flere repræsentanter. Ved hver stand er der en tilmeldingsliste, som de studerende kan skrive sig på for så i løbet af formiddagen at få en kort samtale af 15 minutters varighed med virksomheden.

Vi søger praktikpladser inden for følgende specialeretninger:

  • Byggeproduktion (Entreprenører) (ca. 7 studerende + en hel fra bærende konstruktioner)
  • Bærende konstruktioner (ca. 44 studerende)
  • Energi og indeklima (ca. 8 studerende)
  • Geostatik (ca. 3 studerende)
  • Infrastruktur (ca. 4 studerende)
  • Miljøteknik (Urban Water) (ca. 4 studerende)

I forbindelse med jeres tilmelding bedes I afkrydse, om I deltager med medarbejdere eller evt. nuværende praktikanter, som repræsenterer de ovennævnte specialeretninger. Dermed kan vi på forhånd målrettet strukturere en plan for hvilke fagområder, der er repræsenteret hvor.

Tilmelding her: https://events.au.dk/pratktikmatch21/signup.

Tilmeldingsfristen er 10. september 23:59.

Program:

Kl. 07.45
Dørene åbnes til Pier Venue (spidsen af 1. sal i retning mod Domkirken) på Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C. Her tilbydes morgenkaffe og rundstykker, og I får mulighed for at opsætte diverse medbragte genstande ved jeres stand (roll-ups, flyers, reklamegenstande m.m.)

Kl. 08.15
Praktikmatchen starter og forsætter til kl. 12.00.

Efter tilmeldingen til Praktikmatch sender vi en bekræftende mail retur med nærmere info samt plantegning med angivelse af hvor jeres virksomheds stand blive placeret.

Bemærk at det vil være muligt at få adgang til jeres stand allerede dagen før arrangementet fra kl. 16.00 – 17.30

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til:

Mads Bech Olesen (praktikkoordinator), 41893207, mbo@cae.au.dk

Find vej

Navitas
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C