09:00-14:30 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C
Undervandsrobotterne kommer! Girls' day in science på ingeniøruddannelserne i Aarhus
På maskin- og mekanikingeniøruddannelserne skal I arbejde med, hvordan vi bruger matematik og fysik til f.eks. at udvikle undervandsrobotter. Vi skal også snakke om, hvad en karrierevej som ingeniør kan føre til, og I møder nogen af vores seje kvindelige studerende.
ons 06 okt
09:00-15:00 | AU Ingeniøruddannelserne Campus Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning
Vedvarende energi - bæredygtig fremtid! Girls' day in science på ingeniøruddannelserne i Herning
Vi vil rigtig gerne invitere dig ind for at vise, hvor gode ingeniører er til at finde løsninger på både små og store udfordringer. Vores Engineering Lab i Herning huser et laboratorium for vedvarende energi. Det er her, du kan få mulighed for at udfordre og udforske din indre ingeniør.
15:00-17:00 | Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, Aarhus C
Åbent hus på ingeniøruddannelserne i Aarhus
Overvejer du at læse til civilingeniør eller diplomingeniør på Aarhus Universitet? Deltag i vores Åbent hus onsdag den 6. oktober 2021, kl. 15-17 og hør om ingeniøruddannelserne.
ons 03 nov
16:00-18:00 | Paludan-Müllersvej 48, Aarhus N
Åbent hus på Adgangskursus
Adgangskursus er din genvej til ingeniøruddannelsen. For dig, der har en erhvervsuddannelse eller erhvervserfaring, men som mangler en adgangsgivende eksamen for at kunne begynde på en ingeniøruddannelse. Kom til åbent hus og hør om mulighederne for at læse adgangskursus i Aarhus, Herning eller online.